Yritys | Puusepäntyöt | Saunat | Sisustusrakentaminen | Yhteystiedot

Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat:

Saunat

Millainen on maailman paras sauna? Mikä tekee siitä maailman parhaan? Vastauksia kysymyksiin on pohdittu lukemattomissa löylyissä, lukemattomilla lauteilla. Kukapa ei omasta saunasta haaveillessaan haluaisi tehdä parhaansa, toteuttaa täydellisen saunan.


Sauna on niin keskeinen ja leimallinen osa suomalaista arkielämän kulttuuria, että meidän voi olla vaikea ymmärtää selkeästi sen merkitystä tai erikoislaatuisuutta. Suomalaiselle sauna on enemmän kuin peseytymispaikka. Se on monien perinteisten tapojen ja uskomusten yhdistelmä.

Sauna edustaa suomalaisia perinteitä, rauhallisuutta ja läheistä luontosuhdetta, siksi saunan sisutusmateriaalina puu on ainoa oikea valinta. Useita saunan sisutukseen soveltuvia puulajeja yhdistelemällä tai niiden erilaisten käsittelyjen ansiosta on mahdollista saunoista suunnitella visuaalisesti hyvin yksilöllisiä ja erinäköisiä. Tässäkin on vain mielikuvitus rajana!

Teemme yksilöllisiä saunan sisutuksia ja lauteita mittojen mukaan, puusepän tarkkuudella. Olemme apunasi suunnittelusta lähtien. Voitte myös hyödyntää ideoita omista malleistani juuri teidän saunaan sopivaksi muunneltuna.

 

 Copyright © 2011 Taitoasennus