Yritys | Puusepäntyöt | Saunat | Sisustusrakentaminen | Yhteystiedot

Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat: Kuvat:

Puusepäntyöt

Aito puupinta on luonnollinen, hengittävä, näyttävä materiaali ja siksi aina yksilöllinen. Puu on sekä uusiutuva että kierrätettävä, yhtä aikaa sekä perinteinen, että moderni. Sen pinta patinoituu tyylikkäästi, mutta on myös helposti muutettavissa uuteen sisustukseen uudenlaisena tuotteena tai pintana. Onko olemassa materiaalia joka ominaisuuksillaan voisi kilpailla puun kanssa?


Samalla kun puu kasvaa, se antaa meille happea, varjoa, turvaa ja kauneutta. Puussa elävälle tunteelle ei löydy vastinetta. Mikään kappale ei ole toisen näköistä tai tuntuista. Kaikella massiivipuulla on oma ilmeensä ja jokaisella tukilla on oma tarinansa. Tämän takia sietäisi tuntea suurta nöyryyttä tätä materiaalia kohtaan.

Tästä arvostetusta materiaalista valmistan Teille yksilöllisiä ja laadukkaita huonekaluja, irto- ja kiintokalusteita, pienesineitä, piensarjoja ja julkistentilojen kalusteita parhaista materiaaleista kotimaisella työllä. Laatu, tuotteidentoimivuus ja kestävyys ovat tuotteidemme avainsanoja.

 

 Copyright © 2011 Taitoasennus